Pages Navigation Menu

Symjing


SYMJING VÅR 2021

I tråd med regjeringa sine råd og for å redusere fare for smittespreiing startar symjetrening tidlegast i veke 3. 

Informasjon om oppstart vert kunngjort på symjegruppa si facebook gruppe. Kontaktpersonar for dei ulike gruppene og reglar for symjegruppa finn de nedanfor. 

PÅMELDING 2.-3. KLASSE VÅR 2021

Påmelding for symjing våren 2021 for 2. og 3. klasse kan sendast til Norunn Haugen, norunnh@hotmail.com eller 47674567. Maks tal per gruppe er 10.  Treningstid er onsdag kl 17.15-18.00 (tek eit lite atterhald om endring). 

SYMJING HAUST 2020

Symjegruppa starter opp med etter haustferien. Det er sett begrensninger på maks 10 pr.gruppe og vi har dessverre ikkje trenere til å ha eit tilbod for alle som ynskjer. Berre barn som har meldt seg på og fått plass kan komme på treningane. 

Oversikt over oppstart og ledige plassar nedanfor:

Terapibassenget – oppstart 12.10.20
Mandag (gruppe 1) kl.17.15-17.45  – FULLT
Mandag (gruppe 2) kl.17.45-18.15  – FULLT
Mandag (gruppe 3) kl.18.15-19.00  – Nokre ledige plassar

Trenar Damian
e-post: damian.banaszynski@gmail.com

Stort basseng – Måndagar (oppstart 12.10.20)
Måndag kl. 18.00-19.00 – FULLT

Trenar Jorid
E-post: nils_dollaraasen@hotmail.com

Stort basseng – Onsdag (oppstart 14.10.20)
Onsdagar kl.  18-19 – Nokre ledige plassar

Stort basseng – Torsdag (oppstart 15.10.20)
Torsdag  kl 14.30-16.00 – Nokre ledige plassar

Symjing onsdag og torsdag er for aldersgruppe 2005/2006/2007/2008. Det er mogeleg å melde seg på ein eller begge dagar. Dei må kunne symje kunne svømmeartene crawl, bryst og rygg.

Trenar Amy
E-post: ajwswim1971@gmail.com

Me har for øyeblikket ikkje tilbod for 2.og3.klassinger, men om nokon ynskjer å hjelpe til er bassengtid onsdag kl.17.15-18 ledig.  Send mail til: aurlandsymjegruppe@gmail.com om du er interessert. Har 1vaksen foreløpig som kan hjelpe men treng 1-2 til, før me kan sette igang evt påmelding for denne gruppen.

Sandra

SYMJEGRUPPA SINE REGLAR:

For å ivareta smittevern:

 • Bruk spritdispenseren i inngangshallen
 • Bruk skapene i garderobene (ikkje benkene) til klær
 • Lær barna å være effektive i garderobene maks 15min., for at me skal unngå for mange i garderobene samtidig
 • Hold avstand i bassengområdet om de er tidlig ute
 • Foreldre som ikkje hjelper til i bassenget må vente ute – kan ikkje sitte på tribuna i år. Me vil begrense evt smittesporing

I tillegg gjelder dei faste reglane:

 • Møt opp og vær klar i tide, så alle for utnytte svømmetiden sin maksimalt
 • Dusjing foregår UTEN badetøy – håret vasket før badehetta kjem på
 • Alle som skal i bassenget MÅ bruke badehette – ingen unntak. Vi anbefaler alle barn fra 1.kl. og opp, å bruke svømmebriller på treningen. Badehette og evt svømmebriller kan kjøpes gjennom symjegruppa første kvelden. Da må dere være ekstra tidlig ute, gjerne gi beskjed til treneren i forveien. Det er mulig å betale med kort eller Vipps
 • Ingen springing/løping
 • Ikkje lov å dykke andre under vann/sprute vann på andre
 • 1blås i fløyta = STOPP OPP OG HØR ETTER, 2blås i fløyta = INN TIL KANT FORTEST MULIG OG OPP Å SITT PÅ KANTEN. Dette er for sikkerheten, fint om alle hjelper til at elevene for dette med seg. Trenerne vil øve med elevene på dette med jevne mellomrom.

Anna informasjon:

Symjegruppa har ei lukka Facebook gruppe (Aurland symjegruppe AIL). Er du ikkje medlem, be treneren legge deg til. Gruppa er KUN FOR DEI SOM HAR BARN SOM GÅR PÅ SVØMMING/ungdommer som går på svømming – ikkje for dei som ønsker å bli medlem! Er du ikkje på fb. gi treneren beskjed, så viktig info kan sendes på sms eller mail istedenfor. Melder du deg/barnet ditt ut, fjernes du fra gruppen.

Faktura sendes ut av kasserar i idrettslaget, ikkje symjegruppa. Evt spørsmål må sendes direkte til kasserar ail.kasserar@gmail.com

Svømmetreningen avslutter til våren. Treng ikkje å påmelde på nytt i januar. Om barnet ditt er syk eller ikkje ønsker å fortsette treningen, vennligst gi direkte beskjed til den aktuelle treneren via sms, ikkje mail. Vi anbefaler å merke badetøy og svømmebriller med navn/mobilnr.